Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζήτησαν σε δημοσιογράφο του BBC να συρθεί για να πάει στην τουαλέτα!

Ο δημοσιογράφος του BBC, έχοντας κινητικά προβλήματα, αναγκάστηκε να συρθεί για να πάει στην τουαλέτα, καθώς δεν του επέτρεψαν να βάλει το αμαξίδιο του στο αεροπλάνο..!

Πραγματικές εικόνες ντροπής στο 2024, όταν ο 63χρονος ΑμεΑ δημοσιογράφος του BBC αναγκάστηκε να συρθεί στο πάτωμα του αεροπλάνου, προκειμένου να πάει στην τουαλέτα, επειδή η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδευε δεν επέτρεπε αμαξίδια μέσα στο αεροσκάφος.

Ο Φρανκ Γκάρντνερ  δημοσίευσε φωτογραφία στο X, στην οποία φαίνεται να σέρνεται στο πάτωμα ενός αεροσκάφους της LOT Polish Airlines για να φτάσει στην τουαλέτα, με τις εικόνες να προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με χρήστες να χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως «σοκαριστικό», «εξοργιστικό» και «απίστευτο».

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι: εφόσον η αεροπορική εταιρεία δεν επιτρέπει αμαξίδιο γιατί το πλήρωμα καμπίνας δεν μερίμνησε για τη μεταφορά του δημοσιογράφου στην τουαλέτα με άλλο τρόπο;

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάρτηση του λέγοντας «Αναγκάστηκα να συρθώ στο πάτωμα για να πάω στην τουαλέτα, καθώς δεν επιτρέπονται αναπηρικά αμαξίδια στο αεροσκάφος. Είναι πολιτική της αεροπορικής εταιρείας».

Ο λόγος της αναπηρίας του είνι ότι ο Φρανκ Γκάρντνερ, βετεράνος ανταποκριτής του BBC, είχε πυροβοληθεί έξι φορές από υποστηρικτές της Αλ Κάιντα το 2004 ενώ έκανε ρεπορτάζ από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία στα κάτω άκρα.

Η εταιρεία θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε ότι τα αναπηρικά αμαξίδια είναι διαθέσιμα μόνο στα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων προσθέτοντας ότι εξετάζει λύσεις για να εξοπλίσει τον στόλο των πτήσεων μικρών αποστάσεων με αναπηρικά αμαξίδια “στο εγγύς μέλλον”.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει