Ενημέρωση με ένα κλικ

“Ρίνγκ” τηλεοπτικό στούντιο – Δημοσιογράφος πλάκωσε πολιτικό σε Live μετάδοση (βίντεο)

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι της δημοφιλούς εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν!

Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει πλέον εκτραχυνθεί για τα καλά και η κατάσταση αυτή έχει επηρεάσει και τις δημόσιες συζητήσεις. Τις προηγούμενες ημέρες όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όταν ένας δημοσιογράφος πλάκωσε, κυριολεκτικά στο ξύλο φιλορώσο πολιτικό σε live μετάδοση. Για την ακρίβεια ο θερμόαιμος δημοσιογράφος του έκανε κεφαλοκλείδωμα, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Ο καυγάς που μετέτρεψε το στούντιο της ουκρανικής τηλεόρασης σε ρινγκ άρχισε όταν ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις κινήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό.

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής, ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ και ο πρώην πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, τους παρακαλούσαν να σταματήσουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει