Ενημέρωση με ένα κλικ

Αδιανόητο έγκλημα: Δολοφόνησε τη σύζυγο, τα δυο παιδιά του, τραυμάτισε άλλους 4 και αυτοκτόνησε

Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και την κόρη του ενώ τραυμάτισε βαριά τη μητέρα του, τα δύο μικρότερα παιδιά του και έναν γείτονα που είχε σπεύσει για βοήθεια.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Σαρδηνία, στην πόλη Νουόρο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του, την κόρη του και τραυμάτισε βαριά την μητέρα του, τα δυο μικρότερα παιδιά του και έναν γείτονα που είχε σπεύσει σε βοήθεια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας πάντα το ίδιο περίστροφο, αυτοκτόνησε.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, εκτυλίχθηκε το αδιανόητο περιστατικό, όταν ο δράστης, ο 50χρονος Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, εργάτης σε τοπική βιομηχανία, έπειτα από καυγά, με περίστροφο που κατείχε νόμιμα πυροβόλησε θανάσιμα την 43χρονη σύζυγό του και την 26χρονη κόρη του Μαρτίνα. Τα δύο μικρότερα αδέλφια της, τα οποία έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι 11 και 14 ετών.

Το 14χρονο παιδί του πέθανε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα του δολοφόνου, 83 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η Μαρτίνα, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, είχε πρόσφατα αποφοιτήσει το 2022 και στην αφιέρωση της πτυχιακής της εργασίας είχε γράψει για τον πατέρα της, αποκαλώντας τον «τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου». 

Από το περιβάλλον του ζευγαριού προέκυψε ότι βρισκόταν σε διαδικασία χωρισμού.

egklima-1

Οι καραμπινιέροι και οι εισαγγελικές αρχές συλλέγουν την ώρα αυτή στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το τί μπορεί να προκάλεσε την δολοφονική μανία του δράστη.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει