Ενημέρωση με ένα κλικ

Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο στομάχι πύθωνα

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα που την είχε καταπιεί ολόκληρη, ανακοίνωσε η αστυνομία στην ινδονησιακή επαρχία του Νότιου Σουλαουέζι.

Η 36χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε αφού έφυγε από το σπίτι για να αγοράσει φάρμακα για το άρρωστο παιδί της, Οι συγγενείς της, ανήσυχοι, πήγαν να την αναζητήσουν.

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη

Ο σύζυγός της γυναίκας βρήκε τα παπούτσια και το παντελόνι της πεσμένα στο έδαφος περίπου 500 μέτρα από το σπίτι τους στο χωριό Σιτέμπα. Λίγο μετά, εντόπισε ένα ερπετό, περίπου δέκα μέτρα από το μονοπάτι.

Ο σύζυγος βλέποντας την κοιλια του πύθωνα υποψιάστηκε τι είχε συμβεί και κάλεσε τους κατοίκους του χωριού να τον βοηθήσουν να δουν αν όντως το φίδι έχει μέσα του την γυναίκα του.Αφού το σκότωσαν άνοιξαν το ερπετό και βρήκαν στο στομάχι το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια, ωστόσο αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια από πύθωνες που τους κατάπιαν.

Στις αρχές Ιουνίου, μια 45χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο στομάχι ενός δικτυωτού πύθωνα είναι το μακρύτερο φίδι στον κόσμο, μήκους περίπου πέντε μέτρων, και το τρίτο σε βάρος.

Το περιστατικό εκείνο σημειώθηκε στην ίδια επαρχία του Νότιου Σουλαουέζ

Τον περασμένο χρόνο, κάτοικοι της περιοχής Τινάνγκεα, στα νοτιοανατολικά του νησιού Σουλαουέζι, σκότωσαν έναν πύθωνα οκτώ μέτρων, όταν διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε να στραγγαλίσει και να καταπιεί έναν αγρότη.

Το 2018, μια 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε έναν πύθωνα επτά μέτρων στην κοινότητα Μούνα, στα νοτιοανατολικά της ίδιας περιοχής. Τον προηγούμενο χρόνο, πύθωνας 4 μέτρων έφαγε έναν αγρότη στο δυτικό Σουλαουέζι σε μια φυτεία φοινικέλαιου.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει