Ενημέρωση με ένα κλικ

Έπνιξε με καλώδιο φορτιστή τηλεφώνου την 2χρονη κόρη της συντρόφου του

Ανατριχιάζει το στυγερό έγκλημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο ένας 27χρονος άνδρας από το Μίσιγκαν ομολόγησε ότι απήγαγε και δολοφόνησε τη δύο ετών κόρη της πρώην συντρόφου του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο ενός φορτιστή.

Το χρονικό του εγκλήματος αποκάλυψε η μητέρα και σύντροφος του δράστη όταν η ίδια τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα του Λάνσινγκ γύρω στις 23.19 μ.μ. στις 2 Ιουλίου 2023, μετά από βίαιο καυγά στο διαμέρισμά της, ισχυριζόμενη ότι τον μαχαίρωσε ενώ ήταν σε αυτοάμυνα.

Η γυναίκα είπε  ότι ο 27χρονος  την μαχαίρωσε πολλές φορές και της επιτέθηκε σεξουαλικά και εκείνη τον μαχαίρωσε καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα, πριν καταφέρει να δραπετεύσει από τα χέρια του φεύγοντας από το σπίτι. Οταν έφυγε άφησε πίσω την 2χρονη κόρη της και τον γιό της ένα αγοράκι ενός έτους.

Όταν πήγε η αστυνομία στο σημείο που δέχθηκε η μητέρα την επίθεση δεν βρήκε την μικρή Ουίντερ.

Ο 37χρονος είχε απαγάγει το κοριτσάκι. Οι αρχές εξέδωσαν missing alert, στο οποίο έδιναν τόσο τα χαρακτηριστικά και τη φωτογραφία της 2χρονης, όσο και τα στοιχεία του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το όχημα του δράστη και άρχισε να τον καταδιώκει. Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Στο όχημα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος, που σύμφωνα με τον δράστη ήταν από τα τραύματά του, καθώς και θραύσματα από ένα ροζ καλώδιο φόρτισης.

Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα σημάδι της Ουίντερ και έτσι ξεκίνησε νέα έρευνα. Σε πλάνα κάμερας που τραβήχτηκαν από τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη, δείχνουν τον δράστη να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην εξαφάνιση της Ουίντερ και να ισχυρίζεται ότι η τελευταία συνάντηση μαζί της ήταν όταν ήταν με τη μητέρα της.

Όμως το FBI ανέλυσε τα δεδομένα από τις κινήσεις του37χρονου και τελικά εντόπισε τη σορό της 2χρονης. Την είχε πετάξει σε ένα δρομάκι μεταξύ της οδού Olympia και της λεωφόρου Edgewood κοντά στη λεωφόρο Erwin, σε απόσταση αναπνοής από το διεθνές αεροδρόμιο Coleman A. Young.

Η αιτία θανάτου της Ουίντερ ήταν ο στραγγαλισμός, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, με ένα ροζ καλώδιο φόρτισης κινητού τηλεφώνου, το οποίο ανασύρθηκε μαζί με το σώμα, σύμφωνα με πληροφορίες star.gr

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει