Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΟΚ στη Βρετανία! Κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες πτώματα – Πρωτοφανής υπόθεση νεκροφιλίας

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Βρετανία, όπου ένας ηλεκτρολόγος, ο Ντέιβιντ Φούλερ, ομολόγησε τη δολοφονία δύο γυναικών αλλά και ότι κακοποίησε σεξουαλικά πλήθος πτωμάτων σε νεκροτομεία νοσοκομείων.

Ο 67χρονος άλλαξε την κατάθεσή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του, με το δικαστήριο να ακούει πως το 1987, επιτέθηκε σεξουαλικά στην 25χρονη, Γουέντι Νελ και στην 20χρονη Καρολάιν Πιρς, πριν τις σκοτώσει. Επιπλέον, ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά πτώματα γυναικών στα νεκροτομεία των νοσοκομείων του Κεντ, του Σάσεξ, αλλά και του Τούμπριτζ Γουέλς όσο δούλευε εκεί.

Τουλάχιστον 99 θύματα

Η αστυνομία έχει διαπιστώσει τουλάχιστον 99 θύματα του Φούλερ, σε αυτό που θεωρείται ως η χειρότερη υπόθεση νεκροφιλίας στη βρετανική δικαστική ιστορία. Οι επιθέσεις στα σώματα νεκρών γυναικών πιστεύεται πως σημειώθηκαν μεταξύ 2008 και του Νοεμβρίου του 2020.

 

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Φούλερ, ανακάλυψε τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης. Τις περισσότερες είχε κατεβάσει από το ίντερνετ, ωστόσο υπήρχαν και άλλες όπου ο Φούλερ κατέγραφε τον εαυτό του να κακοποιεί πτώματα.

«Σοκαριστική υπόθεση νοσηρής φύσης»

«Μεταξύ 2008 – 2020, ο Φούλερ είχε κινηματογραφήσει και φωτογραφίσει τον εαυτό του σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης δεκάδων πτωμάτων γυναικών και κοριτσιών στα νεκροτομεία όπου είχε πρόσβαση μέσω της δουλειάς του ως υπεύθυνος συντήρησης»  αναφέρει η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση νεκροφιλίας «άνευ προηγουμένου στη βρετανική δικαστική ιστορία», ενώ η υπουργός Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ, έκανε λόγο για «σοκαριστική υπόθεση νοσηρής φύσης».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει