Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα είναι γεγονός

Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η πρώτη που το έκανε είναι κ. Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Τμηματάρχης στην κλινική Covid του ίδιου νοσοκομείου.

Μάλιστα η κυρία Καμπισιούλη, σήκωσε τον αντίχειρα υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων για να δείξει ότι όλα πήγαν εντάξει.

«Νομίζω ότι σήμερα είναι πολλοί αυτοί που με ζηλεύουν. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση μου» δήλωσε στην ΕΡΤ η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα λίγο πριν τη λήψη του εμβολίου.

Λίγο μετά δήλωσε τα εξής: “Μέσα από την επιλογή μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος αλλά και η προσφορά και το έργο όλους αυτούς τους μήνες. Από σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα, έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα προστασίας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας.”

Να σημειωθεί, ότι πρώτη εμβολιάστηκε μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση «Ελευθερία», και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19.

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Πρώτη εμβολιάζεται μια νοσηλεύτρια και μετά ένας υπέργηρος σε αυτή την επιχείρηση «Ελευθερία», και φυσικά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της χώρας σε μία συμβολική κίνηση αλλά και ουσιαστική προστασίας από την Covid-19», ανέφερε ο υπουργός, ενώ προσέθεσε ότι «προχωράμε με προσοχή χωρίς βιασύνες, βήμα, βήμα και θα πάμε καλά, με προσοχή», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος βρίσκεται ήδη στον «Ευαγγελισμό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει