Ενημέρωση με ένα κλικ

Πολυτεχνείο: Κατάθεση στεφάνων από ΠτΔ, κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στις 09:00. Στεφάνι αναμένεται να καταθέσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου με αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής του ομάδας αλλά και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973, στο χώρο του ΕΑΤ – ΕΣΑ, σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης.

Στις 10: 30 αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας μετά την κατάθεση στεφάνου αναμένεται να συμμετάσχει στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Την πορεία την διοργάνωσαν συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαζικοί φορείς και αντιστασιακές οργανώσεις. Στην πορεία αναμένεται να συμμετάσχει και αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δεν θα υπάρξει σχεδιασμένη διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθήνα. Μόνο σε ένα τμήμα της Πατησίων μεταξύ 09:00 και 11:00. Με στόχο την διευκόλυνση και ασφάλεια της μετάβασης της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών που θα καταθέσουν στεφάνια στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει