Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία σε χωριό της Αργολίδας

Οι πρώτες εκτιμήσεις, συνηγορούν σε θάνατο από ασφυξία, με την μονωτική ταινία να φράζει τις αναπνευστικές οδούς του θύματος.

Σε ληστεία μετά φόνου, συνηγορούν τα δεδομένα για τον θάνατο ενός 60χρονου άντρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και δεμένος, εντός της αγροτικής κατοικίας του κοντά στο χωριό Ίναχος στην Αργολίδα.

Την σορό του 60χρόνου από την Βουλγαρία, εντόπισε ένας φίλος του, ο οποίος τον αναζήτησε το μεσημέρι της Κυριακής, βρίσκοντας το θύμα πεσμένο στο δάπεδο και δεμένο με μονωτική ταινία στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν άντρες της Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι έκαναν αυτοψία στον χώρο, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, συνηγορούν σε θάνατο από ασφυξία, με την μονωτική ταινία να φράζει τις αναπνευστικές οδούς του θύματος. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή.

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σπίτι, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη του ή των δραστών.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αναστάτωση στους χώρους του σπιτιού, κάτι το οποίο οδηγεί σε εκτιμήσεις, απόπειρες εντοπισμού χρημάτων ή πολύτιμων αντικειμένων.

Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο δηλώνουν ότι δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης κι έτσι εκτιμάται ότι το θύμα μπορεί να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε την πόρτα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει