Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια πήρε η 26χρονη που συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο νεαρό, όταν αυτός βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα, ύστερα από επίθεση που είχε δεχθεί από ομάδα ατόμων, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Από την έρευνα της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης φαίνεται να προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος της και με βάση αυτά απαγγέλθηκε εναντίον της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Η ίδια είχε παραδοθεί τότε στις αστυνομικές αρχές και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου. Βάσει όσων έγιναν γνωστά, η 26χρονη αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι «δεν κατάλαβε πώς έγινε το κακό», ενώ εγκατέλειψε το σημείο επειδή «πανικοβλήθηκε».

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο είχε νοικιαστεί από τον 48χρονο φίλο της που με τη σειρά του βρίσκεται πλέον στο «κάδρο» των διωκτικών Αρχών καθώς φέρεται ότι «παρείχε πληροφορίες», «καθοδηγώντας» τους φυσικούς δράστες του ξυλοδαρμού του νεαρού Βούλγαρου.

Στο μεταξύ, για την επίθεση ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ακόμη πέντε άτομα, ηλικίας 24 έως 48 ετών, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν συλληφθεί δύο νεαροί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει