Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Αρνητικά και τα 198 δείγματα στις φυλακές Κορυδαλλού

Αρνητικά ήταν τα τεστ κορονοϊού των 198 ατόμων, που ελήφθησαν από αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον συναγερμό που σήμανε χθες για 35χρονο αλλοδαπό κρατούμενο ο οποίος βρέθηκε «οριακά θετικός» στο πρώτο τεστ.

Τα 198 δείγματα ελήφθησαν από άτομα που σχετίζονταν με τον 35χρονο, δηλαδή από άλλους κρατουμένους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής:

«Σε συνέχεια χθεσινής μας ενημέρωσης, σχετικά με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης για τον κορονοϊό Covid-19 σε αλλοδαπό κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, ανακοινώνεται ότι ελήφθησαν από αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., εντός του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης και εξετάστηκαν συνολικά (198) δείγματα ανίχνευσης κορονοϊού από σχετιζόμενα με το περιστατικό άτομα (κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι), τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά.
Η ετοιμότητα και η αμεσότητα ανταπόκρισης στη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού καταδεικνύουν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει