Ενημέρωση με ένα κλικ

Χανιά: 60χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε λουόμενες σε παραλία

Στην καταγγελία ενός απίστευτου περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης σε παραλία κοντά στο κέντρο των Χανίων προχώρησε λουόμενη.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, βρισκόταν στην παραλία Άπτερα με ελάχιστο κόσμο μαζί με μία φίλη της. Αρκετά πίσω τους και σε σημείο που δεν ήταν ορατός από το πλάι, καθόταν ένας μεσήλικος άνδρας.

Όπως ανέφεραν οι δύο λουόμενες, όταν έφτασαν στην παραλία ο 60χρονος ήταν ξαπλωμένος περίπου στα 15 μέτρα από αυτές και φαινόταν να κοιμάται.

Αρκετή ώρα μετά ο άντρας άφησε πίσω τα πράγματα του, τις πλησίασε και περίπου στα πέντε μέτρα και ξάπλωσε στην άμμο χωρίς να τον καταλάβουν.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν οι δύο φίλες ξεκίνησαν να μαζεύουν τα πράγματα τους για να φύγουν τον είδαν να τις κοιτάζει και να αυνανίζεται. Σχεδόν ενστικτωδώς άρχισαν να του φωνάζουν και να τον τραβάνε φωτογραφίες. Αυτός σηκώθηκε, απομακρύνθηκε ατάραχος και πήγε πίσω εκεί που είχε αφήσει τα πράγματα του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η μία από τις δύο φίλες: «τον πλησιάσαμε κρατώντας η καθεμία από μία πέτρα στο χέρι, κυρίως για να νιώσουμε οι ίδιες ασφάλεια, λέγοντας του ότι δεν μπορεί να φέρεται έτσι. Εκείνος μας ζήτησε συγγνώμη λέγοντας την μια ότι δεν το έχει ξανακάνει και την άλλη ότι δεν το κάνει συχνά!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More