Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός που κακοποίησε την 83χρονη

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 40χρονος Πακιστανός που κακοποίησε μία 83χρονη στην Πρέβεζα, μετά την απολογία του στον Ανακριτή.

Έπειτα από την απολογία του, η οποία κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό και κακοποίηση 83χρονης γυναίκας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

Στο μεταξύ, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η άτυχη 83χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 40χρονο Πακιστανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή που διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια και τον ανακριτή Πρωτοδικών Πρέβεζας, αναφέρει ότι η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Παράλληλα, η 83χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός είχε συλληφθεί την Κυριακή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους είχε προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του μιας και θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος αφού τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί πως επιχείρησε να την βιάσει.

Την Κυριακή ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews.gr, ο 40χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε από την αρχή πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί, ενώ επικαλέστηκε το γεγονός πως ήταν μεθυσμένος.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ισχυρίστηκε επίσης πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει