Ενημέρωση με ένα κλικ

Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου

Παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτεπαγγέλτως διορισμένος δικηγόρος του 22χρονου από το Πακιστάν, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου.

Ο 22χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 17χρονη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα μετά από δύο προθεσμίες που ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια.

Είχε απορριφθεί το αίτημα ασύλου του
Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος κυκλοφορούσε με 4 διαφορετικές ταυτότητες.

Στο μεταξύ ο 22χρονος απολογείται σήμερα στον ανακριτή, ενώ την Παρασκευή που πέρασε παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε τη 17χρονη, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει