Ενημέρωση με ένα κλικ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Προφυλακιστέα η 33χρονη μετά την απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Τρίτης η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, μετά από την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες, οδηγήθηκε προς απολογία ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο από το γκαράζ.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Παράλληλα, εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σύντομο διάλογο που είχε με την ανακρίτρια ανέφερε πως δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και πως σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες που τις αποδίδονται.

«Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα. Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Kατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ» είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook, κατά τη διάρκεια της απολογίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει