Ενημέρωση με ένα κλικ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί ζητά η 33χρονη

Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, αλλάζει υπερασπιστική γραμμή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο ίδιος ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του -μπήκε τα μεσάνυχτα- στο νοσοκομείο εξετάστηκε, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ παράλληλα θα ζητηθεί τεχνικός σύμβουλος για έλεγχο κινητών.

Ο κ. Νουλέζας αναφέρει ότι η πελάτισσα του δεν απήγαγε την παιδί αλλά πρόθεση της ήταν να το περιθάλψει και να το φροντίσει καθώς θεώρησε ότι ήταν παραμελημένο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ζήτησε την παραπομπή του δικηγόρου της 33χρονης στο πειθαρχικό για δημοσιοποίηση στοιχείων της υπόθεσης.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται τα αρχεία από το λάπτοπ που η 33χρονη έσπασε λίγο πριν συλληφθεί προσπαθεί να ανακτήσει η αστυνομία,καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πίσω από την απαγωγή της ανήλικης στην Κάτω Τούμπα βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας, Αλέξης Κούγιας μίλησε για την έκβαση της υπόθεσης στην ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας τις υποψίες του για την ύπαρξη κυκλώματος πορνογραφίας.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει