Ενημέρωση με ένα κλικ

Συλλήψεις 25 ατόμων σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Στη σύλληψη 25 ατόμων οδήγησε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία, η οποία περιελάμβανε 3.520 ελέγχους.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι στην επιχείρηση, η οποία υλοποιήθηκε κάτω από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της γενικής περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση ελέγχων σε 3.061 οχήματα και την βεβαίωση 894 παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης, ανακοίνωσαν τον έλεγχο 3.520 ατόμων, εκ των οποίων οι 2.977 ήταν ημεδαποί, ενώ οι 543 αλλοδαποί. Οι έλεγχοι οδήγησαν στη σύλληψη 25 ατόμων, εκ των οποίων 16 ημεδαποί και 9 αλλοδαποί.

Οι συλλήψεις αφορούσαν: 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δύο άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τρία άτομα για καταδικαστικά έγγραφα, πέντε άτομα για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, τρία άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα άτομο για παρεμπόριο και ένα άτομο για διοικητική απέλαση.

Οι συλλήψεις οδήγησαν στον εντοπισμό και κατάσχεση 13,31 γραμμαρίων κάνναβης, 1,95 γραμμαρίων κοκαΐνης, 2 οχημάτων και 2 όπλων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει