Ενημέρωση με ένα κλικ

Αδερφός 10χρόνης Μαρκέλλας: «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ»

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει»

Σε δηλώσεις προς δημοσιογράφους, προχώρησε ο αδερφός της 10χρόνης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη.

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει», δήλωσε.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η αδερφή του «άρχισε να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα». Όσον αφορά τους δράστες, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν.

«Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό».

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο «που βοήθησε πάρα πολύ, με μηνύματα, κοινοποιήσεις και βίντεο. Έχουν βοηθήσει και τις Αρχές πολύ. Αν χρειαστεί να βγει κάτι στη δημοσιότητα θα το πω. Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι».

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε.

Συμπλήρωσε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του.

«Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει