Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη 7 λουόμενων μετά από παρενόχληση γυναικών και συμπλοκή

Η δικογραφία πέραν των σωματικών βλαβών τους καταλογίζει κλοπή κινητού τηλεφώνου και πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

Υπό κράτηση βρίσκονται 7 άτομα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια παρέα νεαρών λουόμενων οι οποίοι συνεπλάκησαν με άλλη παρέα σε παραλία της Επανομής.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην παραλία «Ποταμός», όταν μια παρέα αγοριών φέρεται να πλησίασαν δύο κοπέλες παρενοχλώντας τις, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες. Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τις νεαρές γυναίκες να ειδοποιούν συγγενικά τους πρόσωπα και φίλους τους οι οποίοι έφτασαν στο σημείο.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των 2 παρεών με αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό μερικών απ’αυτούς. Την λήξη του επεισοδίου ακολούθησε, η καταγγελία του περιστατικού στην αστυνομία από την δεύτερη παρέα.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στην σύλληψη 7 ατόμων, μελών της πρώτης παρέας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με την δικογραφία πέραν των σωματικών βλαβών να τους καταλογίζει κλοπή κινητού τηλεφώνου και πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων των ατόμων με τους οποίους συνεπλάκησαν.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους διατάζοντας παράλληλα την διεξαγωγή προκαταρκτικής εξετάσεως προκειμένου να διερευνηθεί το συμβάν και να αξιολογηθεί τότε η δικογραφία και οι πράξεις που τελέστηκαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει