Ενημέρωση με ένα κλικ

Το μεσημέρι της Παρασκευής η απόφαση για την υπόθεση Τοπαλούδη

Η εισαγγελέας, δευτερολόγησε, απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρη Βερβεσού.

Σήμερα Πέμπτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης στη δίκη για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εισαγγελέας, δευτερολόγησε, απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρη Βερβεσού.

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη τους. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», δήλωσε η εισαγγελέας τονίζοντας τον σεβασμό της ως προς το δικηγορικό λειτούργημα.

Το πρωί της Παρασκευής, στις 12 ακριβώς, αναμένεται η έκδοση της κρίσεως του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Η σημερινή δίκη, είχε εξ αρχής ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με την εισαγγελέα της έδρας να αναφέρει την πρόθεση αποχής της από τη δίκη. Η δίκη διακόπηκε για λίγο και στη συνέχεια η εισαγγελέας επέστρεψε και ανέφερε ότι μετά από επικοινωνία με τον προϊστάμενό της όπου του εξέφρασε την επιθυμία της για αποχή, πήρε την εντολή να μείνει.

Στη δικαστική αίθουσα σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δημήτρης Βερβεσός, ηφίχθη ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Κλεφτοδήμος, διαμαρτυρόμενος για τις αποστροφές της εισαγγελέως στην χθεσινή αγόρευσή της.

O κ. Κλεφτοδήμος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό των δικηγόρων για αποστροφές της αγόρευσης της εισαγγελέως λέγοντας ότι «ευθέως και συλλήβδην προσβάλλουν όλους τους δικηγόρους».

Πρόεδρος: Δεν έχετε το λόγο, υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας δεν είναι εδώ ο τόπος.
Κλεφτοδήμος: Εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει