Ενημέρωση με ένα κλικ

Έναρξη πτήσεων της Air France προς Αθήνα

Σε πρώτη φάση επανέρχεται η πτήση από το αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle προς την Αθήνα στις 23 Μαΐου,

Εντός Μαΐου αναμένεται η έναρξη πτήσεων της Air France από το Παρίσι για την Αθήνα, στοχεύοντας στην σταδιακή αποκατάσταση και ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Σε πρώτη φάση επανέρχεται η πτήση από το αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle προς την Αθήνα στις 23 Μαΐου, η οποία και θα επαναληφθεί στις 30 Μαΐου. Στη συνέχεια, και για τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται ενίσχυση των πτήσεων, αυξανόμενες σταδιακά ανά εβδομάδα.

Το πρόγραμμα πτήσεων Air France Παρίσι – Αθήνα – Παρίσι, σε ισχύ από τις 23 Μαΐου 2020 διαμορφώνεται ως εξής:
-23 Μαΐου 2020: 1 πτήση
-30 Μαΐου 2020: 1 πτήση
-Από 1 Ιουνίου 2020: 3 πτήσεις την εβδομάδα
-Από 8 Ιουνίου 2020: 4 πτήσεις την εβδομάδα
-Από 15 Ιουνίου 2020: 7 πτήσεις την εβδομάδα
-Από 22 Ιουνίου 2020: 11 πτήσεις την εβδομάδα

Παράλληλα από τις 27 Ιουνίου η Air France επαναφέρει την σύνδεση με το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία είχε ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στο θερινό της πλάνο, προσφέροντας μία εβδομαδιαία πτήση.

Η συγκεκριμένη πτήση θα αναχωρεί επίσης από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Οι οδηγίες της Air France απαιτούν χρήση μάσκας από τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους από τις 11 Μαΐου 2020.

Επιπρόσθετα, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας για την υγεία του προσωπικού και των επιβατών της, θα εφαρμόσει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της.

Οι συστηματικοί αυτοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται με θερμόμετρα υπερύθρων χωρίς επαφή, ενώ θα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων εντός του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό, ενώ έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών και έχουν καθιερωθεί ειδικές διαδικασίες για την περιοδική απολύμανση των αεροσκαφών.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει