Ενημέρωση με ένα κλικ

Επαναλειτουργία των καταστημάτων της ΔΕΗ από τις 11 Μαΐου

Ανακοίνωση της ΔΕΗ για την επαναλειτουργία των καταστημάτων της

Την επαναλειτουργία των καταστημάτων της ΔΕΗ ανακοινώνει η επιχείρηση, με αυξημένα μέτρα προστασίας τα οποία θα περιλαμβάνουν και θερμομέτρηση των πελατών. Η επαναλειτουργία αναμένεται την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου.

Παρόλα αυτά η ΔΕΗ σημειώνει ότι ένεκα κορονοϊού μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr, με τις  ηλεκτρονικές πληρωμές ν’αυξάνονται κατά 80%, τους νέους πελάτες e-bill ν’αυξάνονται κατά 300%, και τα ηλεκτρονικά αιτήματα κατά 84%.

Το συνολικό ποσοστό των συναλλαγών οι οποίες διενεργούνται ηλεκτρονικά ανέρχεται στο 30%. Αντίστοιχα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 παρατηρείται στο ίδιο διάστημα αύξηση των απαντημένων κλήσεων 45% καθώς και επιστροφή 15.000 κλήσεων σε πελάτες μέσω της υπηρεσίας call back.

Η λειτουργία των καταστημάτων της ΔΕΗ από τη Δευτέρα θα περιορίζεται αποκλειστικά στις πληρωμές, την σύναψη νέων συμβολαίων καθώς και την αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο 11770, τα οποία έχουν αναβαθμίσει το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, οι οποίοι εισέρχονται στο χώρο.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ακόμη ότι μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr υπάρχει η δυνατότητα προς τους πελάτες:

-Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια

-Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των 5 ευρώ/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου

-Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 έχουν προστεθεί τέσσερις νέες υπηρεσίες:

Διεύρυνση του ωραρίου κατά 2 ώρες (07:00-21:00)

Δυνατότητα πληρωμών από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής ο οποίος αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς.

Επιλογή υπηρεσίας επιστροφής κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά.

Διακανονισμοί και για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει