Ενημέρωση με ένα κλικ

Βελτιωμένος ο καιρός από την Κυριακή

Δελτίο καιρού για την Κυριακή 26 Απριλίου

Βελτιωμένος παρουσιάζεται ο καιρός από την Κυριακή με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο  στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Σάββατο.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές ξεπέρασαν τους 25 βαθμούς Κελσίου, με τις υψηλότερες, να καταγράφονται στη Λάρισα, με τον υδράργυρο ν’αγγίζει τους 27,5 βαθμούς και στη Βέροια (Μακροχώρι), όπου άγγιξε τους 26,2. Τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, παρουσιάζουν μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα.

Βελτιωμένος καιρός αναμένεται την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά αναμένεται να αυξηθούν, δίνοντας πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά. Περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα και σε πεδινά τμήματα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από μηδέν έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στη Θεσσαλία από 5 έως 25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει