Ενημέρωση με ένα κλικ

Έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον ιατρό της κλινικής «Ταξιάρχαι»

Έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον ιατρό συνεργάτη της κλινικής «Ταξιάρχαι»

Σε έρευνα προβαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, όσον αφορά την περίπτωση ιατρού ο οποίος όντας θετικός στον κορονοϊό εξετάζει ασθενείς.

Ο συγκεκριμένος ιατρός είναι συνεργάτης της κλινικής «Ταξιάρχαι», όπου εντοπίστηκε ένα νέο ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τονίζει ότι «σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες, γιατρός της Αθήνας που συνεργάζεται με την κλινική ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ αν και διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 αρνείται να σταματήσει να εξετάζει ασθενείς στο ιατρείο του.»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει ότι, κατ΄ εντολή του Προέδρου, Γεωργίου Πατούλη, ο Σύλλογος «θα αναζητήσει άμεσα από τις αρμόδιες αρχές το όνομά του και θα καλέσει τον ιατρό να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου με το ερώτημα της παραπομπής του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Καμία συμπεριφορά παραβίασης των μέτρων προφύλαξης και διάδοσης του ιού δεν μπορεί να γίνει ανεκτή πρωτίστως από ιατρούς, οι οποίοι οφείλουν να δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία και επαγρύπνηση στην προάσπιση της δημόσιας υγείας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More