Ενημέρωση με ένα κλικ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για απόκρυψη κρουσμάτων

Πηγές του νοσοκομείου σχολιάζουν πως η καταγγελία στερείται σοβαρότητας

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, διενεργεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το νοσοκομείο Νίκαιας για απόκρυψη κρουσμάτων κορονοϊού.

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία στο νοσοκομείο της Νίκαιας, αποκρύπτονται κρούσματα κορονοιού, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία:

  • εργαζομένων
  • ασθενών και
  • πολιτών.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να ελεγχθεί αρχικά εάν ευσταθεί η καταγγελία, ώστε να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες, η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι εισαγγελικές αρχές θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Πηγές του νοσοκομείου σχολιάζουν πως η καταγγελία στερείται σοβαρότητας.

Όπως αναφέρουν το νοσοκομείο δεν μπορεί να αποκρύψει κρούσματα, αφού αυτά ελέγχονται κεντρικά και όχι από το κάθε νοσοκομείο.
Επιπλέον εάν υπήρχε υποψία κρουσμάτων οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα ήθελαν να γίνει γνωστό, ώστε να γίνει τεστ και στους ίδιους και να μην είναι σε κίνδυνο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει