Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε… λαμπάδα! (pic)

Αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας στη χώρα μας είναι ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc.

Ο λοιμωξιολόγος και καθηγητής, έχει καταφέρει να εισβάλει στις ζωές και στα σπίτια όλων των πολιτών, καθώς έχει αναλάβει την καθημερινή απογευματινή μας ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης λαμπάδας βρήκαν τον τρόπο, ώστε να εκφράσουν τον θαυμασμό και την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Υγείας.

«Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας», ανέφερε το αφιέρωμα που έκανε η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» στον άνθρωπο, από του οποίου τα χείλη κρέμονται όλοι οι Έλληνες κάθε απόγευμα, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό»,  ανέφερε η γαλλική εφημερίδα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει