Ενημέρωση με ένα κλικ

Διπλασιασμός του αριθμού των λαϊκών αγορών

Διπλασιασμός του αριθμού των λαϊκών αγορών με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά

Την θέσπιση νέων μέτρων για τις λαϊκές αγορές ανακοίνωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος ανέφερε πως από την προσεχή Δευτέρα θα διπλασιαστεί ο αριθμός των λαϊκών αγορών που λειτουργούν στην Αττική, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και να μην προκαλείται συγχρωτισμός.

Στις 111 που λειτουργούν σήμερα θα προστεθούν επιπλέον 111 παράλληλες λαϊκές αγορές, οι οποίες θα λειτουργούν τις ίδιες ώρες αλλά σε άλλα σημεία του κάθε δήμου. Ο κ. Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση επισήμανε ότι οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές θα συνεχιστούν και θα είναι ενδελεχείς.

Επιπλέον, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας 4 λαϊκών αγορών για μια περίοδο 10 ημερών, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Πρόκειται για τις λαϊκές αγορές:

-Mικράς Ασίας, δήμου Νεάπολης – Συκεών

-Παραλίας Διστόμου

-Χατζηκυριάκειου (Καλλίπολη)

-Βαβάκη, δήμου Χαϊδαρίου

Εν συνεχεία ο Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε την σημαντική μείωση ατόμων που βρίσκονται σε καραντίνα. Πλέον, είναι 5.500 άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχονται συστηματικά. «Περνάμε από τη φάση της υπομονής στη φάση της επιμονής» σημείωσε στη συνέχεια εξηγώντας ότι είναι πολύ σημαντικό «μέχρι τις 27 Απριλίου να μείνουμε όλοι πιστοί στο δόγμα, στο στοίχημα, στην προσπάθεια που κάνουμε μέχρι τώρα.»

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να αφήσουμε να γκρεμιστεί ό,τι χτίσαμε μέχρι τώρα» και ότι τα ενθαρρυντικά επιδημιολογικά δεδομένα δεν συνιστούν ότι «όλα πάνε καλά και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.»

Καταλήγοντας κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα ώστε «να παραμείνουμε παράδειγμα οι Έλληνες».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει