Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλειστά κέντρα υγείας στην Λέσβο για απολύμανση

Με απόφαση της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, κλειστά θα παραμείνουν, προκειμένου να απολυμανθούν, Κέντρα Υγείας στην Λέσβο

Με απόφαση της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, κλειστά θα παραμείνουν, προκειμένου να απολυμανθούν, τα Κέντρα Υγείας Πολυχνίτου και Καλλονής Λέσβου, εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Αφορμή της απόφασης αυτής φαίνεται να είναι, η προσφορά υπηρεσιών, ως μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού, της κόρης 76χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ χθες το απόγευμα αποδείχθηκε ότι πάσχει από κορονοϊό.

Η κόρη της 76χρονης βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ έχει ληφθεί δείγμα, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετική ή όχι.

Η 76χρονη γυναίκα αποτελεί το τέταρτο κρούσμα της νόσου στη Λέσβο, με την πρώτη ταξιδιώτη στους Αγίους Τόπους, στις αρχές του Μαρτίου, να είναι απόλυτα καλά στην υγεία της και να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τέλος, ένα ζευγάρι ταξιδιωτών στην Ταϊλάνδη, είναι επίσης καλά στην υγεία τους. Η σύζυγος νοσηλεύεται εδώ και οκτώ μέρες στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της είναι σε απομόνωση στο σπίτι του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει