Ενημέρωση με ένα κλικ

Ακραίο σενάριο οι Πανελλήνιες εντός Σεπτεμβρίου για την Νίκη Κεραμέως

Προτεραιότητα του Υπουργείου Παιδείας η διεξαγωγή τους εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών

Ακραίο σενάριο θεωρεί την διεξαγωγή των Πανελληνίων τον Σεπτέμβριο η Νίκη Κεραμέως, με το υπουργείο να θέλει να αποφύγει, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε εμφάνιση της στον ΑΝΤ1, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες ενώ υπογράμμισε ότι η ηγεσία του υπουργείου αναμένει τις οδηγίες των ειδικών «Περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών. Οι λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι παράταση σχολικού έτους και μείωση της ύλης».

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι επιδίωξή της αποτελεί η αποφυγή των εξετάσεων εντός Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να υπάρξει μόνο σε περίπτωση που οι ειδικοί πουν ότι οι μαθητές δεν μπορούν να μπουν στην τάξη. «Έχουμε μεριμνήσει – εάν χρειαστεί – να γίνουν οι πανελλαδικές ακόμη και με λιγότερους υποψηφίους ανά αίθουσα»

Με ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε, ότι από τις 30 Μαρτίου ως τις 9 Απριλίου θα κατατίθενται φέτος οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις. Με ανακοίνωση του το υπουργείο Παιδείας, ανέφερε ότι οι αιτήσεις-δηλώσεις θα υποβάλλονται μέσω email από 30/3/2020 έως 9/4/2020, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει