Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: 23 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 23 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έχασε τη μάχη ένας 46χρονος από την περιοχή της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν 46χρονο Ανθυπασπιστή Τεχνικού που δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Τελευταία ενημέρωση 25/3

Στα 78 ανέρχονται σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα μας στους 821.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, 134 ασθενείς νοσηλεύονται και οι 53 από αυτούς είναι διασωληνωμένοι.

Από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, οι 53 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 21ος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Ξάνθη και συγκεκριμένα από την περιοχή του Δήμου Μύκης, ενώ ο 22ος είναι από την Κρήτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, «το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Όπως αναφέρει το Xanthinea.gr, ο πρώτος θάνατος από κορονοϊό στην περιοχή, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει