Ενημέρωση με ένα κλικ

Συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως

Συμμετοχή του Σωτήρη Τσίοδρα στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως, όπου έψαλλε

Στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως που τελείται στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, στην οποία χοροστατεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, έψαλλε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών, στο πλαίσιο των μέτρων ανάσχεσης του κορονοϊού.

Τα μέσα αποκαλύπτουν πλέον ένα διαφορετικό πρόσωπο του κ. Τσιόδρα, ο οποίος κατά το παρελθόν συνήθιζε να επισκέπτεται τα πρωινά της Κυριακής εκκλησία της Κηφισιάς, όπου κατοικεί και έψελνε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και χρόνια είναι μελετητής της βυζαντινής υμνολογίας. 

Σε μια ιδιαιτέρως φορτισμένη συνέντευξη τύπου το Σαββάτο, με αφορμή την επιστολή συνάδελφου του ο κ. Τσιόδρας προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Όλους, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου έγραψε ένας γνωστός σοβαρός επιστήμονας πως κάνουμε πολύ φασαρία για λίγους ηλικιωμένους. Η απάντηση είναι πως το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών πολλοί εκ των οποίων είναι μανάδες και πατεράδες μας».

«Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος. Ας γίνει ο αγώνας αυτός, ο αγώνας όλων μας»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει