Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσιόδρας: “Να χειριστούμε το εμβόλιο ως ένα ιερό αγαθό”

Για μία ακόμα φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορονοϊού, τονίζοντας πως θα βοηθήσουν και θα αποτελέσουν ένα σημαντικό ορόσημο στη διαχείριση αυτής της πανδημίας, μιλώντας στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, με τίτλο «Γιατί να εμβολιαστώ».

Αρχικά είπε: “Η νέα χρονιά να μας βρει με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων, των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων, που αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα με τους κανόνες της επιστήμης αλλά και με τους νομικούς κανόνες και τους κανόνες δεοντολογίας, εμβόλια που θα μας βοηθήσουν ως ένα σημαντικό ορόσημο στη διαχείριση αυτής της πανδημίας”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Επειδή είναι σταδιακή η διαδικασία του εμβολιασμού, ο αριθμός των εμβολιασθέντων θα αυξάνεται όλο και περισσότερο και θα βλέπουμε έτσι την ουσιαστική συνεισφορά του εμβολίου στη διαχείριση αυτής της πανδημίας. Όλοι οι συνάδελφοι να εμβολιαστούμε και να παραμείνουμε υπομονετικοί για μερικούς μήνες ακόμα, μέχρι η ανοσία της αγέλης να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Πρέπει να προχωρήσουμε με τους κανόνες της επιστήμης. Χρωστάμε στην επιστήμη αυτό το εμβόλιο. Να σεβαστούμε αυτό το εμβόλιο και να το χειριστούμε ως ένα ιερό αγαθό“.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More