Ενημέρωση με ένα κλικ

Μήνυμα ελπίδας από την ομάδα ΔΙΑΣ: «Όλοι μαζί θα νικήσουμε!»

Μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία και ολόκληρη την Ευρώπη στέλνει, με αφορμή την τραγική κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ομάδα ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, Βασίλη Ντούμα, στο Facebook, άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η χώρα μας, η ανθρωπότητα συνολικά περνούν μια ιστορικά δύσκολη δοκιμασία. Σε αυτούς τους καιρούς οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο και της αγάπης πρέπει να καθοδηγούν τις πράξεις μας. Εμείς, οι άνδρες και γυναίκες της ομάδας ΔΙΑΣ σας καλούμε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας και τον σεβασμό σας στο ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και τους ένστολους όλης της χώρας πειθαρχώντας πλήρως στις οδηγίες των ειδικών και κάνοντας πράξη το σύνθημα “Μένουμε σπίτι”. Μαζί θα νικήσουμε. Κουράγιο Ελλάδα, κουράγιο αδελφοί μας Ιταλοί έχε πίστη και κουράγιο Ευρώπη».

Κουράγιο Ελλάδα μας, κουράγιο Ιταλία, κουράγιο Ευρώπη, ……..όλοι μαζί θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!

Publiée par Βασίλης Ντούμας sur Vendredi 20 mars 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει