Ενημέρωση με ένα κλικ

Διπλό φονικό στην Κηφισιά: «Δε με άφηνε να βλέπω τα παιδιά μου» λέει ο συζυγοκτόνος

Διπλό φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δυο γυναικών.

Ο δράστης που είναι αστυνομικός, σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη.

Ο 35χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Τροχαία Νέας Ιωνίας φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι «Δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου» προσπαθώντας να αιτιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Όπως είπε ο κατηγορούμενος η γυναίκα του είχε πάρει τα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 8 και 5 ετών, τα είχε πάει στους γονείς της στην Θήβα και του απαγόρευε να τα δει. «Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το newsit.gr.

Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της. Πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου».

Ο 35χρονος άνδρας μπήκε στην αστυνομία το 2007 και υπηρετεί στην τροχαία Νέας Ιωνίας.

Όπως λένε οι συνάδελφοί του, ο φάκελός του ήταν πεντακάθαρος. «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα». Τα κατά καιρούς ψυχομετρικά τεστ ήταν όλα «καθαρά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει