Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου οι τέσσερις μητροπολίτες Θράκης

Τη συμπαράσταση τους στις Δυνάμεις Ασφαλείας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό Καστανιών εξέφρασαν με επίσκεψη τους στο φυλάκιο το μεσημέρι, οι μητροπολίτες Διδυμότειχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμων.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε τις ευχές μας αλλά και να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στο Στρατό μας, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους δημάρχους εδώ της περιοχής και στον λαό για τον αγώνα που δίνουν αυτές τις μέρες και την προσπάθεια που κάνουν για να διαφυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας. Είδαμε να έχουν ακμαίο το φρόνημα τους, να είναι ευδιάθετοι και τώρα υπάρχει μια ηρεμία και αυτό είναι ευχάριστο» δήλωσε μετά την επίσκεψη ο Μητροπολίτης Ξάνθης.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, έξω από το συνοριακό σταθμό, έχει εγκατασταθεί ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για να προσφέρει, αν χρειαστεί, «πρώτες βοήθειες στα Σώματα Ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο», όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Απόστολος Καραμπαγλίδης από τον ΕΕΣ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει