Ενημέρωση με ένα κλικ

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο Κώστα Βουτσά (φωτο/video)

Συντετριμμένη η σύζυγος του ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και θαυμαστές.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένεια προκειμένου να τιμήσει τον Κώστα Βουτσά.

Η Σάντρα Βουτσά, λίγο πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία μίλησε στις κάμερες συγκινημένη.

«Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Είναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει. Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν» είπε συγκινημένη η μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά.

Δείτε σε live μετάδοση την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, με ρεπορτάζ από την κηδεία του Κώστα Βουτσά:

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς τον μεγάλωσε σαν γιο του φανερά συγκινημένος είπε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι την τελευταία πνοή ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε όλοι, τα παιδιά του, η Αλίκη. Το μόνο που μπορέσαμε ήταν να του πούμε πως τον αγαπάμε».

Και τόνισε: « Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια. Είμαστε διαλυμένοι από την απώλεια, αλλά ο Βουτσάς νίκησε στη ζωή. Μακάρι να έχουμε όλοι το παράδειγμά του και να λέμε ένα από σ’αγαπώ στους ανθρώπους μας. Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας, είναι πατέρας όλων. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια».

Ο Άνθιμος Ανανιάδης είχε αναρτήσει ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram με τον αγαπημένο του Κώστα Βουτσά, γράφοντας:

«Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου».

Στην κηδεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελένη Φιλίνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Μαρία Σολωμού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μιμή Ντενίση, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Νίκος Γαλανός και πολλοί άλλοι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει