Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του

Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα

Στην αστυνομία παραδόθηκε ο ντελιβεράς, ο οποίος μαζί με τα τρία αδέλφια του δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρώην εργοδότη του το απόγευμα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη  και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν είναι αδέλφια και έχουν συλληφθεί οι τρεις. Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.

Το χρονικό

Η υπόθεση έλαβε χώρα στις επτά το απόγευμα του Σαββάτου, με τον 32χρονο πρώην υπάλληλο του μαγαζιού, και τέσσερις φίλους του να μπαίνουν στο ψητοπωλείο. Ο 32χρονος, τότε πήρε μία καρέκλα και την πέταξε πάνω στον 45χρονο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί ξεκίνησαν να τον χτυπούν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών και του προσωπικού.

Στη συνέχεια ο 32χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε τέσσερις μαχαιριές στον 45χρονο.

Ο δράστης εργαζόταν μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες στο ψητοπωλείο, και ήθελε να πάρει εκδίκηση για την απόλυσή του από τον ιδιοκτήτη.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα και αναμένεται να φωτιστούν από την απολογία των δραστών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει