Ενημέρωση με ένα κλικ

Φυλακίστηκε ο αστυνομικός που έκανε 11 ένοπλες ληστείες!

Ο αστυνομικός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για την πραγματοποίηση συνολικά 11 ένοπλων ληστειών.

Ο αστυνομικός, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε όλες τις ληστείες, δήλωσε μετανιωμένος και επικαλέστηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, εξαιτίας του εθισμού του στον τζόγο.

Παράλληλα, φέρεται να επικαλέστηκε πως είχε τόσα χρέη, που δεν είχε χρήματα ούτε να πληρώσει το ενοίκιο του. Στο πλευρό του, βρισκόταν όλη η οικογένεια του.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 29χρονος είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Στις σχετικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες 2 ληστείες.

Ο συλληφθείς κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει