Ενημέρωση με ένα κλικ

Μενάνδρου: Αναζητείται ο δράστης – Περισσότερες από 120 προσαγωγές

Οι Αρχές «σκούπισαν» την περιοχή για τον δράστη του φονικού!

Επιχείρηση «σκούπα» με δεκάδες προσαγωγές πραγματοποιήθηκε στην Μενάνδρου και τους γύρω δρόμους, στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά το άγριο φονικό το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η αστυνομική επιχείρηση «στήθηκε» το πρωί σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και κυρίως στην Μενάνδρου, όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Αφγανών με αποτέλεσμα τον φρικιαστικό θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του.

Νωρίτερα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για περισσότερες από 20 προσαγωγές, ωστόσο ο αριθμός αυτός… εκτοξεύτηκε σε περισσότερες από 129!

Γνωρίζουν τον δράστη οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έχει ως κύριο στόχο τον εντοπισμό ενός Πακιστανού, ο οποίος θεωρείται και ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Ο Πακιστανός φέρεται να είναι σεσημασμένος για παράνομη διακίνηση τσιγάρων και για ναρκωτικά, και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο με τη ευκαιρία της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επιχειρούν και κατά της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή, αλλά και εντοπίζουν παράνομους μετανάστες, πραγματοποιώντας μαζικές προσαγωγές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει