Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα Μανωλάδα: Στον εισαγγελέα ο ληστής και βιαστής

Ο δράστης λήστεψε μητέρα και βίασε την κόρη της

Ο 35χρονος αλλοδαπός στα χέρια του οποίου την Κυριακή, δύο γυναίκες στη Νέα Μανωλάδα, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ο δράστης φέρεται να χτύπησε τη μάνα, ενώ βίασε την κόρη κι ύστερα τις λήστεψε.

Το χρονικό της τραγωδίας που έζησαν μάνα και κόρη

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες για να τις ληστέψει. Βίασε την 53χρονη κόρη ενώ χτύπησε την 76 ετών μητέρα.

Ο 35χρονος έδεσε την ηλικιωμένη στην τουαλέτα και ζήτησε χρήματα από την 53χρονη η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ επάνω της. Τότε ο δράστης της επέβαλε να βγει στη γειτονιά και να βρει χρήματα.

Ο δράστης και 53χρονη πήγαν σε γειτονικά σπίτια και ζήτησαν χρήματα. Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη.

Οι γείτονες είδαν τη γυναίκα αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…».

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει