Ενημέρωση με ένα κλικ

Έξαλλος ο Μπακογιάννης στέλνει στον εισαγγελέα εργολάβο – Καταστροφές σε δρόμους της Αθήνας!

Έξαλλος είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος, όπως ενημέρωσε σε προσωπική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα στείλει στον εισαγγελέα μεγαλοεργολάβο της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων, ανήρτησε φωτογραφίες από δρόμο όπου είχαν γίνει έργα για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, όμως δεν ελήφθη κανένα μέτρο για την προστασία πεζών και οχημάτων.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπακογιάννης προανήγγειλε πρόστιμο σε εργαλάβο και εταιρεία, αλλά και εισαγγελική παρέμβαση, γιατί “δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων”.

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων:

“Εγκληματική αμέλεια, αδιαφορία, ωχαδελφισμός. Όλα μαζί σε μια τομή στη διασταύρωση Ιωαννίνων και Καπανέως στον Κολωνό. Το συνεργείο εργολάβου για λογαριασμό εταιρίας κινητής τηλεφωνίας την άφησε χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας. Παγίδα για πεζούς και δίτροχα. Και θα πληρώσει το μέγιστο του προστίμου και θα πάει στον εισαγγελέα. Δεν νοείται να ασφαλτοστρώνουμε τη μισή πόλη και μετά κάποιοι, όχι μόνο να την καταστρέφουν, αλλά και να παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των Αθηναίων. Λίγος σεβασμός επιτέλους”.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More