Ενημέρωση με ένα κλικ

Συναγερμός στο Αττικόν για ασθενή με συμπτώματα κορονοϊού!

Πλέον ο 33χρονος Κινέζος παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Τρίτης στο Νοσοκομείο Αττικόν, για πιθανό κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ασθενή, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από ένα ταξίδι στην Κίνα.

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» βρίσκεται από τις 9 το βράδυ της Τρίτης ο 33χρονος Κινέζος που χαρακτηρίστηκε ως «ύποπτο κρούσμα», καθώς έχει ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα και έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά που προκαλεί η λοίμωξη από τον νέο ιό.

Κοροναϊός – Πώς έφτασε στο Αττικόν ο άνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς για τον συγκεκριμένο ιό, το «Αττικόν», μετά από ενημέρωση των γιατρών ιδιωτικής κλινικής των νοτίων προαστίων προς τις ελληνικές αρχές.

Η ενημέρωση ανέφερε ότι ο άνδρας από την Κίνα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην πατρίδα του και έχει ύποπτα συμπτώματα από το αναπνευστικό.

Η μεταφορά του στο «Αττικόν» έγινε τελικά το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κάτω από τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο 33χρονος άνδρας που είχε επισκεφθεί νωρίτερα την ιδιωτική κλινική ανέφερε ότι υπέφερε από πυρετό και βήχα.

Όταν δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί πρόσφατα την πατρίδα του, σήμανε συναγερμός καθώς ο κοροναϊός… καραδοκεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Αττικόν» που είναι νοσοκομείο αναφοράς.

Πλέον ο 33χρονος παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου, έλαβε δείγμα -κάτω από όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας- για να σταλεί σε εξουσιοδοτημένο εργαστήριο για να εξακριβωθεί αν όντως «χτύπησε» κοροναϊός, από το οποίο και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει