Ενημέρωση με ένα κλικ

Κρήτη: Πατέρας νεκρός χαροπαλεύει ο γιος από πυροβολισμούς

Μακελειό στις Κουρούνες Λασιθίου

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Κουρούνες Λασιθίου με έναν πατέρα νεκρό και τον γιο τραυματία από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για να βρει τον δράστη του νέου φονικού στην Κρήτη, που πυροβόλησε τους δυο άνδρες και τράπηκε σε φυγή.

Το νέο έγκλημα με όπλα συγκλονίζει την Κρήτη, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα που έπεσε νεκρός και έναν τραυματία στο νοσοκομείο.

Το μακελειό στην Κρήτη ξεκίνησε σύμφωνα cretapost.gr γύρω στις έξι το απόγευμα, όταν πυροβολισμοί διέκοψαν στην ηρεμία στην περιοχή Περάμπελα πάνω από το χωριό Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Ένας 42χρονος άνδρας για άγνωστους ακόμη λόγους πυροβόλησε δυο άτομα. Το 72χρονο πατέρα αλλά και τον 45χρονο γιο του. Ο πατέρας έπεσε νεκρός ενώ ο γιος έχει τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά.

Ο δράστης μετά το φονικό έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές στην Κρήτη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Την ίδια ώρα το άψυχο σώμα του πατέρα του έμεινε στο σημείο του εγκλήματος και αναμένεται ιατροδικαστής για να κάνει την πρώτη αυτοψία.

Οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ παράλληλα ερευνούν κάθε σπιθαμή και παίρνουν καταθέσεις για να διαλευκάνουν τα αίτια του νέου εγκλήματος που συγκλονίζει την Κρήτη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει