Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναιτωλικός – Βόλος: Τον «σόκαρε» στις καθυστερήσεις!

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος του Βόλου, προηγήθηκε με το παρθενικό γκολ του Μουνιέ, είχε και δοκάρι, αλλά γνώρισε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα του Παναιτωλικού, δέχθηκε μεγάλη πίεση στα καρέ του, αλλά κατάφερε να φύγει από το Αγρίνιο με το βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Δημόπουλου στο 90+6′.

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο επιθετικός στο πρώτο 20λεπτο του ματς και με μπροστάρη τον Μουνιέ πλησίασε με αξιώσεις στην περιοχή του Βόλου.

Στο 11′ ο Οικονόμου παραλίγο να στείλει με προβολή στα δίχτυα της ομάδας του, για να έρθει στο επόμενο λεπτό ο Γάλλος και μετά από «σόλο», να δει τον Γκαραβέλη να διώχνει το σουτ που έκανε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Βόλος ανέβασε «στροφές», για ένα δεκάλεπτο είχε το «πάνω χέρι», αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά τα αντίπαλα καρέ.

Ο Παναιτωλικός όχι μόνο πήρε και πάλι τα ηνία του ματς, αλλά έκανε απανωτές επιθέσεις στην εστία του Γκαραβέλη, που είχε σημαντικές επεμβάσεις.

Στο 42′ όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ντίας έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν μπλόκαρε και ο επερχόμενος Μουνιέ με πλασέ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ο Παναιτωλικός μπήκε… φορτσάτος στην επανάληψη, προκειμένου να καθαρίσει το ματς. Στο 51′ όμως ο Βόλος έφτασε πολύ κοντά… στο να πάρει πέναλτι!

Μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή και από θέση αριστερά, ο Τόρες ανατράπηκε από τον Σιέστεντ.

Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, η φάση ήταν «οριακή», αλλά μετά τη χρήση του VAR ο κ. Κατσικογιάννης άλλαξε την απόφαση του, δίνοντας φάουλ ελάχιστα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Βλέποντας πως γλίτωσε από το πέναλτι, ο Παναιτωλικός πίεσε ακόμα περισσότερο για το γκολ, στο 62′ είχε δοκάρι σε σουτ του Άλβαρες, ενώ βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής.

Το ματς πήγε στις καθυστερήσεις, με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες (αποβολή για Ντίας και Μάντζη), μετά από μια αψιμαχία που υπήρξε μεταξύ Ντίας και Κάσερες.

Μάλιστα, η κόκκινη κάρτα του Μάντζη (συμμετείχε στη φάση) ήρθε μετά το «τσεκάρισμα» του Κατσικογιάννη στο VAR.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η νίκη θα πήγαινε στον Παναιτωλικό, ήρθε η ισοφάριση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από το κοντινό σουτ του Δημόπουλου.

Να αναφέρουμε ότι υποδείχθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεων (το ταμπελάκι σηκώθηκε στο 6ο λεπτό), με τον διαιτητή όμως να μην κρατά έξτρα χρόνο για τη χρήση του VAR.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει