Ενημέρωση με ένα κλικ

Επεισόδια στη Μόρια – Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Επεισόδια σημειώνονται στη Μόρια τώρα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη, παρότι στη Λέσβο έχουν μεταφερθεί τις τελευταίες ημέρες επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις από την ΕΛΑΣ.

Έντονη είναι η αντίδραση των κατοίκων στη Λέσβο για την κατάσταση σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό με τους κατοίκους να εμφανίζονται ιδαίτερα ενοχλημένοι.

«Στην αρχή πήγαιναν όλα καλά, ήταν πειορισμένος ο αριθμός. Από κει και πέρα η κατάσταση είναι άσχημη και εγκληματική. Η αστυνομία δεν επαρκεί, βγήκαμε στους δρόμους για να τους αποτρέψουμε», είπε κάτοικος μιλώντας στον Σκάι.

«Κόβουν δέντρο 150, καίνε σπίτια και κλέβουν», όπως είπε η ίδια. Ο ανταποκριτής του Σκάι επανέλαβε το πρόσφατο περιστατικό με μετανάστρια που προσπάθησε να αποσπάσει όπλο αστυνομικού.

«Κατεβαίνει όλο το Αιγαίο στο υπουργείο», σημείωσε ο ίδιος.

Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ στην Μόρια

Η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε την Πέμπτη και έκανε 7 συλλήψεις στη Μόρια, καθώς ομάδα νεαρών με κράνη και ρόπαλα προχωρούσαν σε ελέγχους περαστικών, Ελλήνων και ξένων.

Από τις Αρχές εξετάζεται η σχέση τους με άλλες έκνομες ενέργειες τις τελευταίες μέρες, τόσο στη Μόρια όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Τα «τάγματα εφόδου», εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν τις νυχτερινές ώρες στο νησί κρατώντας στειλιάρια και ελέγχοντας Έλληνες και ξένους.

Σύμφωνα, με τις πληροφορίες αναζητούνται από τις αρχές άλλα δύο άτομα.

Και οι επτά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει