Ενημέρωση με ένα κλικ

Τον κυνηγούσαν αδέσποτα σκυλιά και έπεσε σε αμάξι

O 11χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ένα 11χρονο παιδί τραυματίστηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην Κοζάνη, την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο και ενώ προσπαθούσε τρέχοντας, να διαφύγει από αγέλη σκύλων που το κυνηγούσαν.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, 4 Φεβρουαρίου, στην οδό Λαρίσης όταν κατευθυνόμενος για το σπίτι του, δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον χτύπησε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σταμάτησε ακαριαία και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ανήλικο, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εξωτερικά θηλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος όλου του σώματος.

Η μητέρα του ανήλικου παιδιού εμφανώς σοκαρισμένη ανέφερε πως:

«Πρέπει να μας σκοτώσουν τα παιδιά και να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να συμβεί; Καθημερινά έχουμε και ένα περιστατικό εδώ στην περιοχή από επιθέσεις της γνωστής αγέλης, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών. Αύριο θα είναι κάποιο άλλο παιδί και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα. Το παιδί μου είναι σοκαρισμένο, δεν μας μιλούσε για πολλές ώρες. Αυτή τη φιλοζωία θέλουν να δείξουν στα παιδιά μας; Άραγε ο Δήμαρχος περπατάει ελεύθερα;»

Η μητέρα του ανήλικου 11χρονου συμπλήρωσε, ότι θα κινηθεί νομικά προς κάθε υπεύθυνο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει