Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέθανε ο Φώτης Ντούλος

Τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μπρονξ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορούνταν για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, απεβίωσε την Πέμπτη (30/1) στις 17:22 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ, ο δικηγόρος του Norm Pattis.

Ο Ντούλος ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά την απόπειρα, δηλητηριάζοντας τον οργανισμό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Την είδηση για τον θάνατό του ανακοίνωσε ο δικηγόρος Norm Pattis, με δήλωσή του στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ.

Ο Φώτης Ντούλος, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ, με σωλήνα συνδεδεμένο στην εξατμιση του αυτοκινήτου του και εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα. Αστυνομικοί που τον εντόπισαν του έκαναν προσπάθειες ανάνηψης και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός.

Ο ίδιος απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία ερευνώντας το σπίτι του την Πέμπτη ανακάλυψαν ένα γράμμα. Με το γράμμα επιχειρούσε να προβάλλει την αθωότητά του. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, δεν γινόταν αναφορά σε ενοχή του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει