Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλειστά σχολεία λόγω γρίπης – Ποια δεν θα λειτουργήσουν στην Αττική

Δείτε αναλυτικά

Ο αριθμός των μαθητών που απουσιάζει τις τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά υψηλός με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις το κλείσιμο των σχολικών μονάδων να κρίνεται επιβεβλημένο.

Με απόφαση των Δήμων αρκετά σχολεία θα μείνουν κλειστά και στην Αττική, αύριο Παρασκευή. Πρόκειται για το 20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, το 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου, το 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα, το Δημοτικό Αγίου Ανδρέα και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου.

Στη Θεσσαλονίκη

Πολλά σχολεία θα είναι κλειστά και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν είναι τα εξής: 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, 3ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων, 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.

Στα Ιωάννινα

Κλειστά θα μείνουν και αύριο, 30 Ιανουαρίου, συνολικά 36 σχολεία, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, στον Δήμο Ιωαννίνων. Τα Δημοτικά Σχολεία που δε θα λειτουργήσουν είναι τα ακόλουθα: Δημοτικό Σχολείο Μπάφρας- Νεοκαισάρειας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων, Δημοτικό Σχολείο Λογγάδων, 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Με την ίδια απόφαση κλείνουν για το ίδιο χρονικό διάστημα και τα ακόλουθα Νηπιαγωγεία: 22ο Ιωαννίνων, 28ο Ιωαννίνων, Κουτσελιού, 6ο Ανατολής, 19ο Ιωαννίνων, 6ο Ιωαννίνων, 1ο Ιωαννίνων, 3ο Ιωαννίνων, 1ο Περάματος, 30ο Ιωαννίνων, 8ο Ιωαννίνων, 3ο Ανατολής, 3ο Κατσικά, 5ο Ανατολής, 10ο Ιωαννίνων, 7ο Ιωαννίνων, Πεδινής, 14ο Ιωαννίνων, 5ο Ιωαννίνων, 18ο Ιωαννίνων, Αμφιθέας, 4ο Ιωαννίνων, Κρύας, 25ο Ιωαννίνων, 1ο Κατσικά, 2ο Ιωαννίνων, 15ο Ιωαννίνων, Ειδικό Ιωαννίνων, 1ο Νεοχωρόπουλου, 33ο Ιωαννίνων, 11ο Ιωαννίνων.

Μετά από απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας πολλά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν λόγω του μεγάλου ποσοστού μαθητών που ασθενούν από την εποχική γρίπη.

Στην Πρέβεζα

Τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν στο δήμο Πρέβεζας λόγω του μεγάλου ποσοστού μαθητών που ασθενούν από την εποχική γρίπη, μετά από απόφαση του δημάρχου, είναι: 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, Νηπιαγωγείο Καναλίου, Νηπιαγωγείο Ν.Σινώπης, Νηπιαγωγείο Ν.Σαμψούντας, Νηπιαγωγείο Λούρου, Νηπιαγωγείο Ν.Ωρωπού, Δημοτικό Σχολείο Ν.Σινώπης, Δημοτικό Σχολείο Ν.Ωρωπού, Δημοτικό Σχολείο Λούρου.

Στην Αλεξάνδρεια

Απόφαση για διακοπή των μαθημάτων έλαβε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Η απόφαση αφορά τα εξής σχολεία: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Αγκαθιάς της Δημοτικών Ενότητας Μελίκης και του3ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει