Ενημέρωση με ένα κλικ

Άργος: 20χρονος τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών της ΟΠΚΕ μετά από καταδίωξη

Σε εξέλιξη έρευνα για την αιματηρή καταδίωξη στο Άργος – Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά τη διάρκεια της εμπλοκής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την αιματηρή καταδίωξη στο Άργος, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού από αστυνομικά πυρά. Το περιστατικό, που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών, διερευνάται τόσο σε ποινικό επίπεδο όσο και μέσω Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο νεαρός οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ο 20χρονος επιχείρησε κατ’ επανάληψη να εμβολίσει τα περιπολικά, απειλώντας άμεσα τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.

Όταν το όχημά του ακινητοποιήθηκε, ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, σκαρφαλώνοντας σε μαντρότοιχο. Στη συγκεκριμένη φάση, δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αττικής για περαιτέρω νοσηλεία. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι δύο αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό συνελήφθησαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com