Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρωτοφανής ληστεία σε υπάλληλο των ΕΛΤΑ – Της προκάλεσε ασφυξία και την λήστεψε!

Έβαλε νάιλον σακούλα στο κεφάλι του θύματος και όταν έχασε τις αισθήσεις του, αφαίρεσε την τσάντα πλάτης με 133.000 ευρώ!

Μεγάλο χρηματικό ποσό αφαίρεσε, ο άγνωστος δράστης από την υπάλληλο των ΕΛΤΑ το οποίο το μετέφερε από το υποκατάστημα στην τράπεζα της Σίφνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης έβαλε στο κεφάλι του θύματος μια νάιλον σακούλα και όταν έχασε τις αισθήσεις του, αφαίρεσε την τσάντα πλάτης με 133.000 ευρώ!

Η περίεργη ληστεία σημειώθηκε στις 12:30 προχθές το μεσημέρι, στην περιοχή Απολλώνια Σίφνου. Η 46χρονη υπάλληλος, χωρίς μέτρα ασφαλείας ανέλαβε την μεταφορά των χρημάτων στην Εθνική τράπεζα του νησιού. 

Ο δράστης που φαίνεται πως γνώριζε για την μεταφορά του υπέρογκου ποσού, την ακολούθησε και σε ένα απόμερο σημείο, την ακινητοποίησε της πέρασε στο κεφάλι μια νάιλον συσκευασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να χάσει τις αισθήσεις της.

Ο δράστης, όταν η υπάλληλος έπεσε στην άσφαλτο, της άρπαξε την τσάντα πλάτης με τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα. Η γυναίκα όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, ενημέρωσε την αστυνομία και τον διευθυντή του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. Σίφνου.

Κλιμάκιο αστυνομικών από το Α.Τ Μήλου μετέβη στη Σίφνο και αναζητά οπτικό υλικό που να έχει καταγράψει τον δράστη πριν ή μετά την μυστηριώδη ληστεία, σύμφωνα με το kaipoutheos.gr.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει